25 Şubat 2012 Cumartesi

DÜNYACA ÜNLÜ ERKEK DERGİSİ GQ TÜRKİYE'DE!


20 ülkede 12 farklı dille yayınlanan GQ, Türkiye'de, Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yayın hayatına başladı.


Tüm dünyada çok satan ve yarım yüzyıldan fazladır erkek dünyasını yönlendiren GQ, Mart sayısını çıkardı ve okurlarıyla buluştu. GQ Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini Mirgün Cabas üstleniyor. Cabas, GQ Türkiye’yi tanıtırken şunları söyledi: 
"GQ Türkiye’nin iki iddiası var. Faydalı olmak ve eğlendirmek. Fayda kısmı, yol göstermesinden geliyor. GQ farklı yaşlardan ve çevrelerden gelip aynı yolun başka şeritlerinde ilerleyen erkeklere nasıl daha etkili olacaklarını gösteriyor."

"Bu dergi birkaç adamı yan yana barındırıyor. Olgun adamı, hırslı adamı, çapkın adamı, çapkın olmak isteyen adamı, aile babasını, halinden memnun olanı, başka türlü olmak isteyeni, ne olmak istediğini bilmeyeni... Bu adamlar birbiriyle çelişmiyor, biri diğerini yadırgamıyor."

Şehirli erkeğin yaşam rehberi niteliğindeki GQ Türkiye’nin, Ego, İkon, IQ, Asistan, Medeni Haller, Garaj, Tekno, Şef, Bar, Enerji, Body ve Gezi gibi ana bölümleri bulunuyor. Derginin ilk sayısının kapağında Demet Evgar ve Didem Soydan var.

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinin yapımcısı Kerem Çatay’ın ilk kez konuştuğu dergide ayrıca şike dosyası, Türk erkeği efsanesi, Playboy’un perde arkası başlıklı haberler bulunuyor. İlk GQ Türkiye’nin en önemli bölümlerinden biriyse derginin özel olarak erkeklerle yüz yüze görüşerek yaptırdığı 2012 Türkiye Erkek Profili araştırması.



Hiç yorum yok: