4 Eylül 2013 Çarşamba

LOREAL Üç Etkili Mucizevi Temizleme Yağı

Normalde Loreal gibi markaların cilt ürünlerini kullanmam.Cildim çok hassas olduğu için tercihim genelde dermo-kozmetik ürünleri oluyor.Ama bu ürünü hem görselliği çok çekici geldiği için(önemli bir pazarlama stratejisi) hem de yağ formundaki ürünleri sevdiğim için denemek istedim.Makyaj temizlerken çift fazlı ya da yağ içeren ürünler cildi tahriş etmeden temizliyor gerçekten de.



Ürün gerçekten işe yarıyor,bir pamuk yardımıyla cildinize uyguladıktan sonra hoş bir his bırakıyor.Kokusu çok güzel özellikle.Makyajınızın yoğunluğuna göre birkaç uygulamadan sonra ılık suyla duruladığınızda gerçekten yağlı his bırakmıyor ama gerginlik hissi de yapmıyor.Ki bence karma ve kuru ciltler için cidden önemli bir özellik bu.
Yağlı ciltlere iyi gelir mi bir şey diyemiyorum,birkaç gün denesinler,eğer sivilcelenme ya da siyah nokta yaparsa direkt yıkamalı ya da köpük formunda bir ürün tercih etmeliler.
Özetleyecek olursak,9,75 tl ye alınabilecek güzel hoş bir ürün.Olmazsa olmazım olur mu?Sanmıyorum.Ama günü kurtarır mı,evet fazlasıyla...;)


Hiç yorum yok: