14 Eylül 2012 Cuma

Doğadan Beyaz Çay


Doğadan, çay bitkisinin en tepesindeki körpe tomurcuklardan elde edilen “Beyaz Çay”ı ilk kez sizlerle buluşturuyor. Yüksek antioksidan değeri ve yumuşak içimiyle Doğadan Beyaz Çay Cranberry  ve Doğadan Beyaz Çay Portakal Çiçeği sağlıklı bir yaşam tarzı arayanların yeni gözdesi olacak.

Beyaz Çay adını, çay bitkisinin tepe tomurcuklarının gümüş beyazımsı tüylerinden ve çok açık renkli yapraklarından alıyor.  Beyaz Çay’ın çay türleri içinde en yüksek antioksidan değerine sahip olduğu biliniyor.  Doğadan, yeniliklerine bir yenisini daha ekleyerek sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getiren herkesi “Beyaz Çay”ı keşfetmeye davet ediyor.


Dünyanın en nadide çay çeşidi olan  Beyaz Çay’ın tüm dünyada  şifa kaynağı olarak bilinen cranberry meyvesi ile buluştuğu Doğadan Beyaz Çay Cranberry yüksek antioksidan desteğinin yanı sıra doğal C vitamini içeriği ile zinde kalmaya yardımcı oluyor.   Doğadan Beyaz Çay Portakal Çiçeği ise, Akdeniz'in narenciye bahçelerini hatırlatan buram buram portakal kokusu ve canlandırıcı lezzetiyle günün her saatinde rahatlamak isteyenlerin tercihi olacak.

Doğadan Beyaz Çay Portakal Çiçeği ve Doğadan Beyaz Çay Cranberry olmak üzere iki çeşit olarak piyasaya sürülen Doğadan Beyaz Çay 5,45 TL’den satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok: