9 Eylül 2012 Pazar

HAMADI Saç Bakım Ürünleri:Denenmeye Değer

Jammal Hamadi aslen Pakistanlı bir hair stylist...Kendi adıyla çıkardığı bu saç bakım ürünlerinin sırrı ise shea yağından geliyor..Shea yağı bilindiği üzere yüksek nem özelliğine sahip..Fındıkgillerden olan shea dan üretilen tamamen doğal yollarla elde edilen shea yağının saç ve cilt üzerinde mucizevi etkileri bulunuyor.
Hamadi ürünleri Medico Kozmetik güvencesiyle artık Türkiye'de satışa sunuldu.Saçınız için özel bir bakım serisi arıyorsanız deneyin derim.Özellikle saç serumu şiddetle tavsiye ediliyor :)

HAMADI SHEA NEMLENDİRİCİ ŞEKİLLENDİRİCİ KREM 4 oz / 120 ml
Saçınızdaki elektriklenmeden kurtulabileceğiniz bir ürün.
Cansız,ince telli saçlara hacim ve parlaklık verir. Nemsiz, hasar görmüş saçları nemlendirir. Saçı shea yağı sayesinde güneşin zararlı etkilerinden korur. İpeksi ve ışıltılı görünüm elde etmenizi sağlar. Limonotu, mine çiçeği, Ylang Ylang ve lavanta yağları içerir. Kuru veya nemli saça uygulayın.
DÜZ BİR GÖRÜNÜM İÇİN : Fön makinası ve fırça yardımıyla saçınızı kurutun.
NATUREL DALGALI BİR GÖRÜNÜM İÇİN : Saçınızı bükerek toplayın ve bir süre beklettikten sonra açın. Sertlik derecesini kullanma miktarı belirler, yani ne kadar bol miktarda saçınıza sürerseniz saçınız daha sert olacaktır.

HAMADI İYİLEŞTİRİCİ SERUM 4 oz / 120 ml
Hasar görmüş, boyalı, işleme tabii tutulmuş kuru saçları nemlendirir,onarır ve yeniden canlandırır.
İçerdiği ayçiçeği yağındaki antioksidanlar ile saçı dış etkenlerden korur. Avokado yağı ile saçı besler ve saç patiküllerini onarır. Zeytinyağı saç derisini nemlendirir ve lüks yumuşaklığı sağlar.
Ylang Ylang, moroccan vanilya,bergamot,palmiye yağlarını içerir.
Saç diplerine friksiyon yaparak uygulayın 15-20 dk bekletin ve durulayın(isteğe bağlı), yoğun bakım için akşam uygulanıp sabah durulanması tavsiye edilir.
HEMEN ETKİ İÇİN : Saç uçlarına direkt uygulayarak parmak uçlarınızla yedirin ve kısa zamanda muhteşem parlaklığı ve yumuşaklığı hissedin.
Düzgün bir görünüm için serumu uyguladıktan sonra saçınızı baştan uca tarayın.
SIKIN, YEDİRİN VE MUHTEŞEM PARLAKLIĞA KAVUŞUN!


Diğer ürünleri incelemek için Burdan TIKTIK


Hiç yorum yok: