5 Nisan 2012 Perşembe

Elancyl Offensive Cellulite Cream


ELANCYL’den selülitin görünür izlerini yok eden doğal içerikli inceltici jel…
Özellikle bayanlarda görülen ve ciddi bir problem olan selülit, sanılanın aksine sadece kilolu bayanlarda görülmez. Zayıf ya da şişman her kadının korkulu rüyasıdır. Egzersiz ve kilo verme selüliti ortadan kaldırmamaktadır. Düzenli olarak egzersiz yapan ve düşük yağlı beslenme diyetleri uygulayan kadınlar da bile selülit görülebilmektedir. Bu durum, selülitin kontrol altına alınmasını ve selülit tedavisinin ciddi bir şekilde uygulanması gerekliliğini gündeme getirmektedir.
Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde kıştan kalma portakal kabuğu görünümümüzden kurtulmak istiyorsanız Elancly sizin içinOffensive Cellulite’yi öneriyor. Üstelik makyaj çantasıyla birlikte 2’li paket Offensive Cellulite’yi 140 TL’ye sadece eczanelerde bulabilirsiniz.
İncelme bakımından öncü ve uzman Elancyl, yeni nesil ürünü Offensive Cellulite ile selülite karşı 3 etkiyle mücadele ediyor. Offensive Cellulite doğal içerikleriyle selülitin görünür izlerini yok eder, etken maddeleri sayesinde hızlı ve gözle görülür bir şekilde cilt üzerinde oluşan portakal kabuğu görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Offensive Cellulite, selülit üzerinde 3 etkili olacak şekilde özel olarak formüle edildi.
1-            Pürüzsüzleştirici etki,
2-            Yeniden şekillendirici etki,
3-            1 ay içerisinde tekrarlamayı engelleyici etkisiyle selülitle savaşıyor.
Offensive Cellulite, kalça ve basen üzerinde günde sadece tek uygulamayla özel krono-programlı yapısı sayesinde 24 saat etki gösteriyor. Bakım yapılacak bölge üzerinde kan dolaşımını hızlandıracak şekilde masaj yapılarak günde tek bir defa uygulanması yeterli.
Doğru zamanda doğru etkiye sahip formülü gündüz: Xanthoxyline ve Kafein ile sinerjik etki ederek, yağ hücrelerinde yağ yakımını hızlandırırken Sarmaşık ekstresi ise kolajen ve elastin sentezini hızlandırarak cilde esneklik kazandırıyor. Gece etki eden aktifleri Phloridzine, yağ depolanmasını bloke etmeyi desteklerken Pilosella ödem atıcı şekilde etki eder ve HMCekstresi cildinizi sıkılaştırır.
Fiyat: 140 TL

Hiç yorum yok: