19 Nisan 2012 Perşembe

YARGICI Kozmetik Koleksiyonu


Seçkin zevkler, doğallıktan gelen güzellikler ve ayrıntılarda gizli kusursuzluk ile hayat bulan Yargıcı 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, hayatın tazelenmeye başladığı baharın ilk günlerinde yaşanan yenilenme duygusunu, genç bir ruhun imzasıyla stilinize yansıtıyor. Natürel tonların, derin mavilerin, ekruların, krem ve bej tonlarının, lacivertten, su mavisine kadar tüm deniz mavilerinin bir araya geldiği Yargıcı koleksiyonu, pastel tonlar, sarılar, şeker pembeleri ve ışıltılı gök mavileriyle zenginleşiyor.
Koleksiyonun ruhunu yansıtan, ayrıntılarda gizli kusursuz esanslara sahip, Fransız butik kozmetik ürünlerinden oluşan Yargıcı Kozmetik Koleksiyonu rafine zevklere sahip, bakımlı ve iyi görünmeyi bir yaşam biçimi olarak benimsemiş tüm kadınları doğadan gelen güzelliklerle buluşturuyor.
Marsilya’dan gelen 200 yıllık geleneksel doğallık…
Tamamen geleneksel ve doğal yöntemlerle üretilen, zeytin yağı ve çam ağacı esanslı kalıp Marsilya Sabunları, lavanta ve zeytin yağı esanslarına sahip sıvı sabunlar, zeytin yağından yapılmış, anason ve silhat esanslı vücut kremi ve duş jeli serileri, lavanta ve yasemin esanslı sıvı sabunlar ve silhat esanslı el kremleri dekoratif cam şişelerde sergileniyor.
Teninize doğadan yansıyan taze dokunuşlar…
Gül ve silhat esanslı sabun parçacıkları, sergilendikleri dekoratif cam şişelerde banyolarınıza şık dokunuşlar getirirken, gül, yasemin ve portakal çiceği esanslarına sahip duş jeli serileri, yasemin, silhat ve portakal çiceği alternatifli vücut kremleri, çay yaprakları ve yasemin kokulu sıvı el sabunları, silhat, portakal çiceği ve yasemin esanslı kalıp sabunlar doğanın vazgeçilmez kokularını sizlere sunmaya hazırlanıyor. Zamansız esanslara sahip butik kozmetik ürünleriyle günlük yaşamda tazelenme hissi sunan ve eğlenceli dokunuşlar getiren Yargıcı Kozmetik Koleksiyonu, Yargıcı tarzını benimseyen stil sahibi şehirli kadınlara, doğanın kendi içinde ki uyumunu yansıtıyor.

Hiç yorum yok: