5 Nisan 2012 Perşembe

Plump Potion Lip Plumping Product


Pek çok kadının hayali; dolgun dudaklara sahip olmaktır.  İnce dudaklarınıza, daha dolgun ve daha belirgin bir görünüm vermek için çeşitli makyaj teknikleri denediniz ancak hiçbiri istediğiniz sonucu vermedi. Daha da önemlisi iğneli çözümlere başvurmak istemiyor ve doğal bir görünümü tercih ediyorsanız; size sevineceğiniz bir haberimiz var!
Physicians Formula’nın “Plump Potion” dudak dolgunlaştırıcı ürünü tam size göre!
ÖZLEDİĞİNİZ DOLGUNLUK FIRÇANIZIN UCUNDA
Çözüm odaklı geliştirilmiş, Plump Potion Dudak Dolgunlaştırıcı Lip Gloss; dudaklarınızı 60 saniyede arzuladığınız dolgunluğa kavuştururken, ışıltılı bir parlaklık kazandırarak daha seksi ve daha pürüzsüz dudaklara sahip olmanızı sağlar. Dört farklı renk alternatifi sunan dudak dolgunlaştırıcı Plump Potion Lip Gloss ile hem dudaklarınızı renklendirebilir, hem de dudaklarınızın nem ihtiyacını karşılayarak pürüzsüz ve yumuşak dudaklar elde edebilirsiniz.
Peki, sadece 60 saniye gibi kısa bir sürede sizi dolgun dudaklara kavuşturan Plump Potion dudak dolgunlaştırıcının daha başka ne gibi özellikleri var?
—Formülündeki nemlendirici içerik hyalüronik asit mikroküreler sayesinde dudak yüzeyini anında nemlendirir.
—Instaplump PF: patentli dudak dolgunlaştırıcı formül; daha renkli ve cezp edici bir görünüm sağlar.
—Aktif Tri-Peptit karışım, kolajen üretimini artırmaya yardımcı olarak dudakları dolgunlaştırırken, düzenli kullanımda daha yumuşak ve daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlar.
—Plump Potion’ın hipoalerjenik ve parfüm içermeyen formülü, dermatologlar tarafından onaylıdır.
FİYATI: 40 TL

Hiç yorum yok: