9 Mart 2012 Cuma

Best Of Body Firming Gels and Creams and more...

Bu sene yaz pek geleceğe benzemese de bir iki ay sonra kalın kıyafetlerimizi giyemeyeceğimiz malum.Her sene aynı senaryo yaşanır,ne zaman nisan mayıs gelir diyetler başlar,selülitlere çözümler aranır.Selüliti bir sağlık problemi olarak değil kozmetik problem olarak görmek büyük bir hata olsa da kadın beyni mükemmeli ister hep.Uzun lafın kısası kozmetik firmaları her sene olduğu gibi yine mucize(!) ürünlerinin reklamlarını yapmaya başladılar.Ben de en faydalılarını aralarından seçip paylaşmak istedim.Bu ürünlerin ardından bitkisel formüller de ekleyeceğim.Zira bitkilerin mucizesine kozmetiğin mucizelerinden daha çok inananlardanım :D:D:D

İçeriğindeki yoğun kafein ile sürüldüğü anda cildi daha sıkı ve pürüzsüz yapan bu krem birçok kişinin favorisi.Yağsız dokusuyla günün her saati kullanabilirsiniz.Boyner mağazalarından temin edebilirsiniz.Fiyatı sanırım 80-90 arasında.


Vücuttaki su tutulması sebebiyle oluşan portakal kabuğu görünümleri ile mücadele eder. Mikrosirkülasyonu harekete geçirerek daha pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cildin rengini düzenlerken daha pürüzsüz bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Vücuttaki şişkinlik hissini ve portakal kabuğu görünümünü en aza indirmeye ve daha pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olur.

Vücut hatlarını incelten ve ciltte pürüzsüzlük, sıkılık ve nemlilik hissi bırakan hafif, serinletici ve yapışmayan bir vücut jelidir. Canlandırıcı ve mutluluk veren bir koku ve essiz şekillendirici bitki kompleksi, pürüzsüz ve biçimlenmiş hatlar için selülitin portakal kabuğu görünümünü azaltırken yağ yakmanın artmasına yardımcı olmak için birlikte çalışır. Gözle görülür zayıflatıcı etkiler sağlar: 
  • Selülit görünümünü ve portakal kabugu görünümünü azaltır.
  • Vücut hatlarını güzel bir şekilde inceltir.
  • Cildi nemlendirir ve elastikiyeti arttırır.
  • Uygulamadan sonra hemen işe yaramaya baslar.
  • Nazik ve canlandırıcı bir his ile pürüzsüz bir şekilde yayılır.
  • Hoş bir karıncalanma hissi ile sıkılaştırıcı ve şekillendirici etkileri aktifleştirir.

Olağanüstü krem jel dokusu selülitin pürüzlü görünümünü yok etmeye yardımcı olur ve benzersiz bir hafiflik duygusu verir. Peru sarmaşığı, çam kabuğu özü ile mavi kantaron özlerinin bileşimi ve üçlü şekillendirme, sıkılaştırma, inceltme etkisiyle en inatçı selülitlerin azalmasına yardımcı olur.

Bu krem, canlandırıcı ve aktif bileşenler sayesinde selülit oluşumunu yavaşlatır. İçeriğinde yer alan nar özleri inceltir ve cildi matlaştırır. Arpa özü mikro dolaşımı hızlandırır. Yağ depolarının büyümesini engellemeye yardımcı olur. Suyun muhafaza edilmesini kolaylaştırır. Cilt kısa sürede daha sıkı bir hale gelir. Göbek, kalça ve kol çevresinde rahatlıkla kullanılır.
LA COLLINE CELLULAR GLOBAL RESHAPING TREATMENT'in  içeriğinde bitkisel proteinlerden ( glikoprotein ve soya proteinleri ), RNA ( ribonükleik asit ), bitkisel DNA, hiyalüronik asit, keçi boynuzu ağacından elde edilen reçine ve seramitler'den oluşan CMA® Kompleks yer almaktadır. Bu içerikler sayesinde bu kür ürünü  zamansız yaşlanmaya karşı savaşır, cildi sıkılaştırır, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir.
Ayrıca içeriğindeki karnitin ve kafein lipogenesisi engeller, lipolysis'i uyarır. Glausin bu etkileri artırırken, pre-adipositlerin selülitten sorumlu adipositlere dönüşümünü engeller ve dokuların su tutmasına engel olmaya çalışır. Zengin protein ve vitamin kaynağı bir yosun çeşidi olan spirula bitkisi ile de sıkılık ve yeniden yapılandırma sağlar.

Hiç yorum yok: