31 Mart 2012 Cumartesi

Is Clinical Süper Serumla Cilt Problemlerine Son

Onarma, Anti aging, ışıltı, anti-akne, hasarlı doku azalması, çatlak izlerinde azalma… Hepsi için IS Clinical var…
L-askorbik asit (vitamin C), Sodyum Hyalurant (Hyalünorik asit – yoğun nemlendirici etkili), arbutin (düzensiz pigmentasyonu kontrol etmeye yardımcı olur), pentapeptit amino asitler (gerekli amino asitler, protein yapı taşlarıdır. Hasarlı doku ve çatlak izlerinin azalmasına yardım ederler), mantar ekstraktı (kojik asit kaynağı, akne oluşumu ve düzensiz pigmentasyonu kontrol etmeye yardımcı olur), pantotenik asit (vitamin B5, hücresel bütünlüğü sağlar), Centella Asiatica (geleneksel anti-oksidant etkili gotu kola bitkisi ekstraktı) ve çinko sulfat içerir. (cilt yaralarının düzelmesine yardımcı olan ve bağışıklık sistemini destekleyen, aynı zamanda anti-enflamatuar ajan görevi gören güçlü bir anti-oksidanttır.)
Is Clinical Super serum daha önceden bilinen hiç bir formüle benzemez. Güçlü ve olağanüstü içeriği sayesinde gözle görülür pozitif sonuçlar verir. Pigmentasyonun dengelenmesine, cildin düzgünleşmesine, UV ışınlara karşı koruma sağlamaya, kolajen üretimini artırmaya ve yaraların iyileşmesine yardım etmeye, yara ve çatlak izlerinin görünümlerinin azalmasına ve mükemmel bir anti-oksidant koruma sağlamaya yardımcı olur.
İçerik: L-Askorbik Asit (Vitamin C), Alpha Tocopherol (Vitamin E), Arbutin, pentapeptit-1, mantar ekstraktı (kojik asit kaynağı), petotenik Asit (vitamin B5), Centella Asiatica (Gotu Kola), çinko sulfat.

Hiç yorum yok: