28 Mart 2012 Çarşamba

Erkek Bakım Ürünleri(Skincare for Men)

Metroseksüel kavramı çıktığından beri erkekler de en az biz kadınlar kadar kendilerine özen gösteriyorlar.Hal böyle olunca kozmetik devleri ürün gamlarına erkek ürünlerini de eklediler.Ürünler kadın ürünlerinden daha çok talep görüyor denilebilir.Bu ürünlerden seçtiklerimi paylaşmak istedim sizlerle.Bakımlı kadınların yanına bakımlı erkekler yakışır öyle değil mi?? :):):)




LOCCITANE





L'Occitan Eau de Toilette’in güçlü aromasını taşır. Otantik A.O.C. lavanta’yı anımsatan kokusu, yanmış odunun biberimsi muskat kokusuyla karışır. Vücudu arındırır, temizler ve saça parlaklık verir.


THE BODY SHOP


Yeni For Men Maca Root serisi, enerji verici ve libido artırıcı etkisiyle ünlü Peru’dan Maca Kökü içeren yüksek performanslı cilt bakımı ve traş ürünlerinden oluşmaktadır.

Maca kökü Peru dağlarına özgüdür ve deniz seviyesinden 4,5 km’den fazla yüksekliklerde yetişebilir. Toprakta, mineral açıdan zengindir, kendi doğal ortamında mücadele ederek zorlu mevsimlerde ayakta kalmaktadır. The Body Shop’un maca kökünü bu yeni erkek bakım serisinde muhteşem bir malzeme olarak kullanması bir sürpriz değildir. Doğal yetişen malzeme bu seride yer alarak cildin sıkılığını sağlar, doğal türevleri olan Brezilya fıstığı yağı ve aloe vera ile sinerji içinde etki ederek cildin canlılığını ve bakımını düzenler.




SHISEIDO


Men Total Revitalizer
Komple canlandırıcı ürün 24 saat boyunca nemi ciltte tutarken kuruluk, donukluk, ince çizgiler ve diğer yaşlılık belirtilerine karşı savunma gücünü artıran ve enerji veren yüksek performanslı kremdir. Esneklik ve sıkılık vererek cilde genç bir görünüm kazandırır. Hasar savunma kompleksi ile cildin bariyer işlevini kuvvetlendirerek , kuruluk ve traş nedeniyle hasar gören cildi dengeler. Temizleme veya traş sonrası tüm yüze sürülür. Sabah ve akşam düzenli kullanmak daha etkili sonuç verir. Yukarı doğru, lifting hareketleri ile uygulamak yararını artırır.
Men Abdomen Toning Gel
Erkeklerde en çok rahatsızlık yaratan göbek ve bel bölgesine özel inceltici vücut jelidir. Bel ve göbek bölgesindeki yağı kırar ve yakar, yeni yağ oluşumunu azaltır,sıkılaştırır ve ödem atar.Aynı zamanda cildin yapısını düzeltir. Güçlendirilmiş jel, bel-karın ve vücudu canlandırır, sıkı bir görünüm sağlar. Vücut yağını yakar ve yağ üretimine mani olur.Termal etkisi içeriğindeki maddelerin nüfuzunu artırır. Bel bölgesinde sarkan cildi sıkılaştırır ve zayıf kan dolaşımını düzeltir ve ödem atar. Greyfurt bazlı, uzun kalıcı ve sempatik sinirlerini harekete geçirici koku içerir. Yapışkanlık hissi bırakmadan taze, serinletici his ve düzgünce emilme sağlar. Kuru ve temiz cilde kullanılır. Masaj hareketleriyle yaklaşık bir miktar ürün vücuda sürülür. Daha iyi bir sonuç için her gün uygulanır.

BIOTHERM


Kesinlikle yaşlanma karşıtı bir buluş. Erken yaşlanmaya karşı savaşır. Cildinizi oksidasyona karşı etkin bir şekilde korur. Cildi nemlendirirken aynı zamanda gözle görünür bir şekilde yumuşatır ve korur. Daha sıkı ve genç görünümlü bir cilt oluşturur. Tüm cilt tipleri için uygundur.

CLARINS


Sıkılaştırıcı ve kırışıklıklara karşı konfor sağlayan yoğun bakım. Kuru ciltler için krem yapı. Yeniler, sıkılaştırır ve toplarlar. Uyguladığınız andan itibaren cildiniz yumuşaklığını ve konforunu yeniden kazanır. Cildiniz anında genç bir görünüm kazanır, kırışık görünüm azalır. Günden güne yaka ölçünüz küçülmeye başlar. Cildiniz modern yaşam kaynaklı kirliliğe karşı korunur. 45- 50 yaştan itibaren boyun ve çene bölgesindeki fazlalıklardan ve kırışıklıklarından şikayetçi olan tüm erkekler. Özellikle kuru cilde sahip, konfor veren zengin yapılardan hoşlanan erkekler için ideal bakım.


CLINIQUE


Yaşlanma karşıtı nemlendirici. Çizgi ve kırışıklıkları azaltan yararlı bileşenler içerir. Ciltte sıkılığı artırır, cilt tonunu düzeltir ve dengeler. Cildi UV ışınlarının zararlı korur. Cilde kadifemsi bir pürüzsüzlük, esneklik ve ışıltı verir.



LIERAC



Erkek cildinin kendine özel ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilmek için LIERAC HOMME, cilt bakım serisini geliştirdi. En zor beğenen erkeklere yönelik olarak geliştirilen bu "yüksek performanslı" ürünler, sağlıklı bir cildin ihtiyacı olan yaşamsal besleyiciler içeren, beş mineral ve oligo-elementten oluşan SKINPOWER (Demir, bakır, magnezyum, çinko ve manganez) kompleks içermektedir.






DIOR

LAROCHE-POSAY


VICHY





Hiç yorum yok: