21 Mayıs 2012 Pazartesi

DR. BRANDT’TEN YENI FLEXITON BB CREAM


FLEXITONEun gücüyle kusursuz ve doğal görünümlü kapatıcılık sağlayan çok yönlü, yaşlanma karşıtı, koruyucu ve kusursuzlaştırıcı krem. Ünlü dermatolog Dr. Fredric Brandt, New York ve Miami’deki muayenehanelerinde farklı cilt sorunlarıyla kendisine başvuran hastaları tedavi etmektedir. Ancak tüm hastaların ortak bir endişesi vardır: ciltte renk tonu eşitsizlikleri.
Dr. Brandt her tür renk tonuna, yapısına ve tipine uygun, cildi pürüzsüzleştirip hataları düzelterek kusursuz bir görünümü destekleyen flexitone BB Cream’i geliştirdi. Cilde kendi kendine uyum sağlayan, renk tonu eşitleyen teknolojisi sayesinde, bu yenilikçi kremin tek tonu çoğu cilt tonuyla mükemmel biçimde bütünleşerek geleneksel fondöten ve kapatıcıya hafif yapıda ve çok işlevli bir alternatif sunuyor.
Dr. Brandt “Her kadın makyaj çantasında aydınlatıcı, renk tonunu eşitleyen, yaşlanma karşıtı ve SPF korumalı etkiye sahip ürünlere ihtiyaç duyar,” diyor ve ekliyor, “Benim yeni BB cream’im bu dört işlevi de yerine getirerek her cilt tonunu gözle görülür biçimde iyileştiren evrensel faydalar sağlar.”
Flexitone BB creamciltteki kusurları düzeltir, cilt tonunu eşitleyerek cildi aydınlatır ve cildin her bakımdan görünümünü iyileştirir. Formülü cildi UAV/UVB ışınlarına karşı korur, derinlemesine nemlendirir, varolan çizgi ve kırışıklıkların görünümünü pürüzsüzleştirirken aynı zamanda gelecekte oluşacak yaşlanma etkileirne karşı cildi korur.

İçeriğindeki anahtar bileşenler:
FLEXITONE Teknolojisi: Dr. Brandt’in cilde kendi kendine adapte olan, cilt tonuna uyum sağlayarak eşitleyen cilt durumunu iyileştirme teknolojisi, makyaj görünümü vermeden doğal kapatıcılık sağlar ve çoğu cilt tonuna kusursuzca uyum sağlar.
SPF30/PA+++: Cilde koruyucu kalkan etkisi sağlayan içerikler UVA/UVB ışınlarına karşı cildi korur ve ışın yaşlanmasını önlemeye yardımcı olur.
İnci Tozu: Amino asit, protein, polisakkarit ve minerallerden oluşan inci tozu cildin aydınlık görünümünü ve ışıltısını arttırırken nem dengelerini korur ve nem kaybını önler.
Lisofosfolipidler ve Perilla Yağı: Cilt ve hücre zarlarıyla yüksek uyum gösteren bu karışım, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirir.
Bitki özlü oksidatif kalkan: Bu ikili bitki özü karışımı güçlü antioksidan etki sağlar, cilt tonuna doğal bir parlaklık kazandırır, cildi serbest radikallere karşı korur ve cildi gençleştirir.

Dr. Brandt’in önerisi: Günlük cilt bakım kürünüzün son adımı olarak yüz ve boyun bölgesine nazikçe uygulayın. Göz çevresine temas ettirmeyin. Tek başına veya makyaj üstüne uygulanabilir.

FİYATI:  102 TL

Hiç yorum yok: