20 Mayıs 2012 Pazar

LANCOME ABSOLUE L’EXTRAIT:Mucize İksir


1973’te, Georges Delbard fidanlığı eşsiz ve saf Lancôme gülünü yaratır. Yaklaşık 40 yıl sonra, en ileri biyoteknolojik özüt elde etme işlemi ile çok etkili ve yenileyici özelliklere sahip Lancôme gülü kök hücreleri elde edilir. Lancôme’a özel bir yöntem olan Fermogenesis ile ileri seviyede saf bir ortamda kök hücrelerin tazeliğini ve bütünlüğünü koruması sağlanarak sahip oldukları gücün yoğun şekilde elde edilmesi sağlanır.
Dünyadaki en eksizsiz yenileyici içeriklerden** biri, Lancôme gülü kök hücreleri*.
Her bir kavanoz yaklaşık 2 milyon Lancôme gülü kök hücresi içerir. Bu hücreler cilde nüfuz ettiğinde sahip oldukları yaşamsal özelliklerini aktararak ciltteki dermal kök hücrelerin kendini yenileme potansiyelini geliştirirler. Dermal ve epidermal katmanlarda olağanüstü seviyede yenileyici bir etki başlatırlar. 
Absolue L’Extrait; bütünsel yenilenme için.
Absolue L’Extrait gençliğin gözle görülür işaretlerinden her birini tek tek canlandırır. Zengin dokusu cildi yeni bir his ile sarar:  Lancôme gülü kök hücrelerinin canlılığını serbest bırakarak ciltte erir ve cilde nüfuz eder. Büyüleyici bir güzellik için, olağanüstü ve göz kamaştırıcı gençlik görünümünün yeniden hayat buluşu. 



Hiç yorum yok: