2 Mayıs 2012 Çarşamba

YENİ John Frieda Full Repair Serisi

AĞIRLIK YAPMAYAN ÇÖZÜM
Sonuçları saç sağlığı açısından ne olursa olsun, mükemmel saç şekline ulaşmak için birçok kadının günlük güzellik ritüelleri arasında; boyatma, düzenli fön çekme ve şekillendirici maşa kullanma yer alır. Ne yazık ki, hasarlı saçları onarmak için kullanılan ürünler genelde saçları ağırlaştırır, saçların sönük ve cansız görünmesine sebep olur.
Artık John Frieda® Full Repair™ saç bakım serisi ile bu kısır döngüyü kıracak ve hasarlı saçlarınızın onarılmasını ve dönüşümünü sağlamaya yardımcı olacaksınız.
“Kadınlar mükemmel bir görünüm elde edebilmek için, evlerinde saçlarını pek çok travmaya tabi tutuyorlar – düzleştirme, fön çekme ve boyama gibi işlemler saç tellerine zarar verir. Kendimize sorduk; bir kadın her günkü saç şekillendirme rutininden vazgeçmeden saçındaki hasarı nasıl önleyebilir?
Full Repair™ saç bakım serisi, saç şekillendirme alışkanlığınız nasıl olursa olsun, size bir çözüm sunuyor. Formüller, onarıma ve hasar önlemeye yardımcı olurken, saçlarınızı kolay şekil alabilir bir hale getiriyor. Böylece, artık ağırlaşmayan pürüzsüz bir saç şekli elde etmeniz mümkün.”
Harry Josh John Frieda Uluslararası Yaratıcı Danışmanı
Full Repair™ İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Şampuan
Full Repair™ Full Body Shampoo, 250 ml – 24,5 TL
Full Repair™ İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Bakım Kremi
Full Repair™ Full Body Conditioner, 250 ml – 24,5 TL
Full-Repair™ Derinlemesine Onarıcı Bakım Maskesi
Full-Repair™ Full Body Deep Conditioner Mask, 150 ml – 24,5 TL
Full-Repair™ Ağırlık Yapmayan Onarıcı Sprey
Full-Repair™ Perfect Ends Sheer Mist, 75 ml – 24,5 TL

John Frieda® Full Repair™, görünümünüzden ödün vermeden onarıma ihtiyaç duyan hasarlı ve işlem görmüş saçları hedefleyerek çözüm sağlayan ilk saç bakım serimizdir. Full Repair™ saç bakım serisi, aşırı işlem görmüş saçların görünümünü ve dokusunu anında dönüştürerek dolgun ve sağlıklı bir görünüm yaratmaya yardımcı olur. Saçlarınız cazibesini geri kazanacak!
Full-Repair™, yeni, benzersiz bir saç bakım sistemidir ve Amazon yağmur ormanlarında yetişmekte olan, Omega-3 açısından zengin ve hafif yapılı Inca Inchi yağı ile özel olarak formüle edilmiştir. Canlandırıcı formülü ile ağırlık yapmadan hasarlı saçları onararak fark edilir yumuşaklıkta ve kolay şekil alan saçlar yaratmaya yardımcı olur.
John Frieda® markasının efsanevi salon geçmişi ve teknolojik inovasyonlarına dayanan bu öncü seri, patentli bir teknoloji kullanmaktadır. Bu formüller, saçın hem iç hem de dış yapısını onarmayı destekleyerek, ilk kullanımdan itibaren gözle görülür bir dönüşüm sağlamaya ve saçı daha fazla hasara karşı korumaya yardımcı olur.
Full Repair™
İşlem Görmüş Saçlar İçin
Onarıcı Şampuan & Bakım Kremi
Omega-3 açısından zengin Inca Inchi Yağı içeren dolgunlaştırıcı formülü ile işlem görmüş saçların görünümünü ve yapısını onarmaya yardımcı olur. Ağırlık yapmadan saçları daha dolgun bir görünüm kazandırmak için canlandırmayı destekler. Tarama sırasında karışma ve kırılma riskini azaltmak için saç tellerini yumuşatmaya ve birbirinden ayırmaya yardımcı olur.
Full Repair™
Onarıcı Bakım Maskesi
Ağırlık yapmayan Inca Inchi Yağı içeren yoğun onarıcı formülü ile saçlara derinlemesine nüfuz eder ve kırılma riskini azaltarak işlem görmüş saçların görünümünü ve dokusunu onarmaya yardımcı olur. Hasarlı saçları ipeksi ve dolgun yapmayı destekler.

Full Repair™
Ağırlık Yapmayan
Onarıcı Sprey
Omega-3 açısından zengin Inca Inchi Yağı içeren formül, saç tellerini sadece kaplamak yerine, yıpranmış ve kırılmış saç tellerine anında nüfuz eder. Hasarlı saç tellerinin ve uçlarının görünümünü ve yapısını saça ağırlık yapmadan onarmayı destekler. Saçlara yumuşak, ışıltılı ve dolgun bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Isının neden olduğu saç kırılmalarına karşı koruma sağlamayı destekler.


Hiç yorum yok: